Головна arrow Розділи arrow Відпочинок та побут arrow Де зупинитися та що подивитися у Східниці?
Печать
10.01.2022 г.

Де зупинитися та що подивитися у Східниці?



У Східницю приїжджають люди, які бажають покращити своє здоров'я, усунути захворювання шлунково-кишкового тракту, нирок і печінки. Селище відоме за межами України завдяки мінеральній воді з високим вмістом сірководню. Крім того, тут можна знайти воду, яка містить іони срібла, а також гліцерин. 

Де зупинитися у Східниці?

Ще 10 років тому про Східницю мало хто знав, але зараз селище розвивається швидкими темпами, тут будується величезна кількість санаторіїв, апарт-готелів. Одним з найкращих у селищі вважають спа-готель “Респект”, детальніше про який можна дізнатися на сайті https://www.respecthotel.com.ua. Це відмінне місце для сімейного відпочинку, де можна насолодитися місцевим колоритом, а також смачною їжею. Готель знаходиться в мальовничому куточку селища, і працює більше 10 років. Основна особливість в тому, що готель розташований недалеко від Карпатських гір, з вікон відкривається незвичайний краєвид. У готелі є фітобар, а також бювет мінеральної води. Тому немає необхідності витрачати свій час на те, щоб дійти до лікувальних джерел.

Багато лікарів відзначають, що рекомендована фізична активність, і прогулянки на свіжому повітрі в Східниці. Через постійний рух, мінеральна вода краще засвоюється. У повітрі знаходиться велика кількість фітонцидів, бо селище оточують смереки, сосни, велика кількість дерев. Всі вони виділяють ефірні масла, які відмінно показали себе в боротьбі із захворюваннями дихальної системи. Тому сюди рекомендовано приїжджати людям з алергічними реакціями. 

Цікаві екскурсійні маршрути

Неподалік від Східницї є велика кількість цікавих місць, куди із задоволенням привезуть місцеві екскурсоводи. Подорожувати зручно і комфортно, так як екскурсоводи збирають маленькі групи по кілька людей. 

Варіанти екскурсій:

  • Однією з яскравих екскурсій вважається поїздка на озеро з фореллю. Тут можна зловити червону рибу та приготувати її на мангалі.
  • Також можна відправитися в екскурсію, яка називається “Українська Швейцарія”. Це декілька селищ, які знаходяться неподалік Східниці та з висоти пташиного польоту нагадують мальовничі краєвиди Швейцарії. Це пов'язано з долинами, гірськими ущелинами і річками, які знаходяться в цій місцевості.
  • Однією з найтриваліших і найяскравіших вважається потрійна екскурсія: “Ужгород-Берегово-Мукачево”. З самого ранку і до пізнього вечора гості селища зможуть насолодитися пам'ятками трьох міст. В одному з них є термальне джерело з гарячою водою, яке насичене мінералами і мікроелементами. Водні процедури у термальному джерелі корисні для людей зі шкірними захворюваннями. Навіть в сильний мороз джерело з цілющою водою залишається гарячим.

У селищі є собор, а дорога межує зі смерековим лісом. Серед дерев у лісі знаходиться джерело №3, а також велика кількість гірок, з яких можна покататися на санчатах та тюбінгах.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg