Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирські стоматологи отримали нове обладнання
Охтирські стоматологи отримали нове обладнання Печать
Автор Админ   
30.12.2021 г.



Мрії здійснюються! Охтирська стоматологічна поліклініка "під ялинку" отримала нове стоматологічне обладнання

Завдяки допомозі народного депутата України Задорожнього М.М. в 2020 році  напередодні новорічних свят в КНП ОМР «ОМСП» відбулася подія, яка стала початком нового етапу в розвитку та наданні стоматологічної допомоги жителям міста Охтирка та району – створення сучасного хірургічного кабінету  та операційної для виконання більш складних операцій та впровадження імплантології.

В 2021 році, продовжуючи, цю добру справу, стоматологічна поліклініка отримала   нове стоматологічне обладнання: 3 стоматологічні установки, рентгенівську систему X-MIND РRІМЕ ЗD з функцією ортопантомографії (ОПТГ) і конусно - променевої комп'ютерної томографії (КПКТ). Це  рішення - дозволяє знизити променеве навантаження, забезпечуючи максимальний захист пацієнта, зберігаючи високий рівень деталізації зображень. Модульна конструкція апарату дозволяє легко проводити обстеження для дорослих та дітей: – 2D обстеження ортопантомограма;  3D обстеження  комп’ютерна томографія однієї щелепи, КТ двох щелеп, КТ сегмента  2-3 зубів, КП суглобів в 2-х  положеннях, КТ придаткових пазух носа.

Технологія ком’ютерної томографії гарантує ефективну діагностику, точне вимірювання, планування подальшого лікування. До сьогодні значна кількість наших пацієнтів вимушена їхати на обстеження до інших міст. Відтепер у жителів Охтирської громади  буде можливість  отримати обстеження та якісну допомогу в КНП ОМР «ОМСП».



Весь колектив висловлює велику подяку народному депутату України Задорожньому М.М. за довіру, допомогу, потужну підтримку, чуйність та опіку.

Попереду ще багато роботи та, коли, розумієш важливість своєї справи,  та відчуваєш підтримку - це надихає йти далі, та працювати кожен день заради здоров’я жителів нашої громади.

Напередодні новорічних та різдвяних свят вітаємо народного депутата України  Задорожнього М.М., колектив КНП ОМР «Охтирська міська стоматологічна поліклініка» та жителів Охтирської громади з святами!

Нехай життя несе вас хвилями щастя на тигрячій  швидкості,не кусає кризою, карантином. Бажаємо вам, щоб господар року взяв вас під своє заступництво і ваше життя стало більш яскравим, наповнене лише добрими та світлими справами! З НОВИМ РОКОМ!

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg