Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Держпродспоживслужба виявила вершкове масло з неіснуючого підприємства Сумщини
Держпродспоживслужба виявила вершкове масло з неіснуючого підприємства Сумщини Печать
Автор Админ   
30.12.2021 г.



В кількох  областях України під маркою 82% вершкового масла продавали фальсифікат. Виробником було вказано неіснуюче підприємство Сумщини.

За офіційними повідомленнями Головних управлінь Держпродспоживслужби інших областей, виявлено обіг фальсифікату під назвою «МАСЛО ДСТУ 43:99:2005 82%» невідомого походження, з порушеннями маркування, що містить у своєму складі немолочні жири.

Про це інформує ГУ Держпродспоживслужби в Сумській області. Також в листах зазначалося, що масло вироблено на потужності за адресою: м. Угроїди, вул. Садова, 3А, Сумська область, а назва виробника ТДВ «Міськмолокозавод».

Головне управління Держпродспоживслужби в Сумській області з’ясувало, що вищезазначене підприємство в Сумській області своєї діяльності не здійснює, а за вказаною адресою не існує ні потужностей підприємства, ні іншої будівлі. Цей факт письмово підтверджено старостою Угроїдського старостинського округу.

 При цьому недобросовісні оператори ринку постачали так зване «масло» в дитячі садки та ліцеї-інтернати у Закарпатській та Черкаській областях.

 – Тому застерігаємо, бережіть себе і своїх близьких, купуючи масло, звертайте особливу увагу на маркування товару, місце його виробництва та якість упаковки. Не варто купувати підозріло дешеве масло, – застерігає Держпродспоживслужба.

Джерело: shostka.info

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg