Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Будівля школи в с.Стара Іванівка передана в район
Будівля школи в с.Стара Іванівка передана в район Печать
Автор Админ   
09.12.2021 г.



Охтирська міська влада відмовилась приймати об’єкти нерухомості, розташовані на території своєї громади

2-го грудня перший заступник голови райдержадміністрації Павло Роженко, заступник голови райдержадміністрації Олександр Панов за участю заступника Охтирської міської ради Надії Пітюкової робочим візитом відвідали село Стара Іванівка Охтирської громади.

За інформацією прес-служби РДА, чиновники обстежили об’єкти соціально-економічного розвитку. 

В коментарях у фейсбук, дописувачи висловлювали надію, що нарешті звернуть увагу на жахливий стан об’єктів, і хоч щось робитимуть.

Все прояснилось на сесії районної ради 7 грудня. На порядок денний винесли питання передачі будинку школи в Старій Іванівці з балансу РДА на баланс КП Охтирський районний територіальний центр. В процесі обговорення проекту стало відомо, що міська рада відмовилась приймати школу: РДА отримала листа, що міській раді недоцільно приймати на баланс цей об’єкт.

Нагадаємо долю кількох інших об’єктів Староіванівського старостату. Будинок культури с.Стара Іванівка виставлений на продаж Фондом держмайна, він не проданий ще тільки через невірно оформлені документи. Будинок культури с.Сосонка Фонд держмайна продав менше, ніж за 4 тис.грн. 

Вже кілька місяців, як в старостаті звільнився староста. З добрих новин тільки одна: з 2 грудня повернули маршрутку Охтирка-Будне. На численні звернення жителів округу до ОДА дорогу підсипали щебневою сумішшю, щоб ліквідувати найбільші ями і зробити її проїзною



На фото проект рішення.  


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg