Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Учителі фізкультури з Охтирки взяли участь в майстер-класах в Києві
Учителі фізкультури з Охтирки взяли участь в майстер-класах в Києві Печать
Автор Админ   
06.12.2021 г.



«Здорові діти – здорова нація. Інновації у фізичній культурі». Саме під такою назвою 4 грудня 2021 року в м. Київ відбувся захід – форум-виставка, учасниками якого стали охтирські вчителі фізкультури

Саме під такою назвою 4 грудня 2021 року в Національному університеті фізичного виховання і спорту України (м. Київ) відбувся захід – форум-виставка для вчителів фізичної культури, тренерів, працівників департаментів, науковців, експертів і представників компаній-виробників спортивного обладнання. 

Активними учасниками заходу стали вчителі фізичної культури охтирських закладів загальної середньої освіти: 

Сергій СІДЕЛЬНИК (ЗОШ І – ІІІ ступенів № 1);

Олексій КОБЗАР (ЗОШ І – ІІІ ступенів № 2);

Сергій СЕРЕДА (ЗОШ І – ІІІ ступенів № 3).

Захід проводився з метою пошуку інноваційних рішень у сфері фізичної підготовки школярів, підвищення обізнаності щодо впровадження реформи «Нова українська школа», співпраці з активними парками, громадами та виробниками обладнання.

У програмі заходу – дискусійна панель щодо реалізації програми Президента України «Здорова Україна», практичні майстер-класи для вчителів фізкультури, спортивний фестиваль школярів «ДжуніорЗ», а також виставка спортивного інвентарю та обладнання.

Організаторами заходу стали Міністерство освіти і науки України, Комітет фізичного виховання та спорту МОН, Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» в партнерстві з Рухом Олександра Педана «ДжуніорЗ» і спортивними федераціями.

За результатами заходу учасники отримали сертифікати підвищення кваліфікації.


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg