Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Голова ОДА пообіцяв наступного року відкрити басейн в Охтирській ЗОШ №3
Голова ОДА пообіцяв наступного року відкрити басейн в Охтирській ЗОШ №3 Печать
Автор Админ   
02.12.2021 г.



1-го грудня, в Охтирці з  робочою поїздкою перебував голова Сумської обласної державної адміністрації Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ, який проінспектував хід виконання робіт на об’єктах в рамках програми Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО «Велике будівництво».

Спільно з очільником області стан готовності об’єктів перевіряли голова Охтирської РДА Леонід КЛИЗУБ, міський голова Павло КУЗЬМЕНКО.

Голова ОДА подивився на реконструкцію басейну Охтирської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3, Охтирську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів імені Б.Д. Антоненка-Давидовича та ділянку автомобільної дороги загального користування місцевого значення Кириківка – Мирне – Сонячне.

За словами голови облдержадміністрації, наразі реконструкція басейнів здійснюється в кожній області, в межах програми Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО «Здорова Україна».

«Коли я прийшов на посаду голови облдержадміністрації, жодної запланованої реконструкції чи пуску басейну у нас не було. Тому було прийняте рішення про спрямування коштів саме на цей об’єкт, – розповів Дмитро Живицький. – Ми віримо, що наступного року вже в січні, після зимових канікул, цей об’єкт буде відкрито для дітей, вони там зможуть оздоровлюватись, займатися у спортивній залі та басейні».

Довідково.  Наразі на об′єкті «Реконструкція басейну Охтирської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 Охтирської міської ради за адресою: м. Охтирка, вул. Шевченка, 22» виконано будівельних робіт на суму 5,2 млн грн.

Підрядна організація – ТОВ «УКРБУДПРОЕКТ-РЕКОНСТРУКЦІЯ». Замовник робіт - Департамент капітального будівництва Сумської обласної державної адміністрації"

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg