Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow «Юність» отримала високу оцінку на Всеукраїнському конкурсі
«Юність» отримала високу оцінку на Всеукраїнському конкурсі Печать
Автор Админ   
01.12.2021 г.



Народний хореографічний колектив «Юність» (керівник Ольга НІКОНЕНКО) відкривав Всеукраїнський конкурс з сучасної і естрадної хореографії

28 листопада відбувся Всеукраїнський конкурс «Першість центральної України з сучасної і естрадної хореографії». ОМЦПО-МАН представляв Народний хореографічний колектив «Юність» (керівник Ольга НІКОНЕНКО).

Колективу була надана честь відкривати конкурс, як кращому колективу минулого року та його переможцю.  Після урочистого відкриття почалися конкурсі змагання. Члени журі відзначили художній рівень підготовки, технічну майстерність, сценічну культуру вихованців та високо оцінили виступи юних артистів.

Чотири І місця та три ІІ місця у різних номінаціях посіли хореографічні композиції колективу «Юність», а сольний виступ Ріми ТАРАН у номінації «Дебют» отримав І місце. Крім грамот, кубків, медалей, колектив був нагороджений сертифікатами на безкоштовну участь у всеукраїнських конкурсах в м.Київ та м.Черкаси.

Вітаємо вихованців народного хореографічного колективу «Юність» та його керівника Ольгу НІКОНЕНКО с перемогами! Бажаємо подальших успіхів та  натхнення!

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg