Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Поліцейського з Сумщини, що п'яним скоїв аварію в Харкові, збираються звільнити
Поліцейського з Сумщини, що п'яним скоїв аварію в Харкові, збираються звільнити Печать
Автор Админ   
19.11.2021 г.



Поліцейського Охтирського відділу Нацполіції Сумської області, за участю якого сталася аварія в Харкові, збираються звільнити.

Про це розповів речник Нацполіції Сумщини Володимир Крупецьких для Суспільне. За його словами, на момент, коли сталася аварія, й станом на 18 листопада чоловік перебуває на лікарняному.

"За фактом проводиться службове розслідування, позиція керівництва головного управління Нацполіції: що такі дії неприпустимі, тож його буде звільнено з лав Національної поліції", — зазначив Крупецьких. Також додав, що чоловік працював в органах останні три роки.

Що відомо

У неділю, 14 листопада, поблизу хлібзаводу на Салтівському шосе у Харкові сталася аварія за участі автомобіля Mitsubishi Outlander, який після зіткнення з Chevrolet перекинувся на узбіччя.

За даними міськради, до лікарні невідкладної допомоги доправляли двох травмованих. "Жінка отримала допомогу амбулаторно та покинула лікарняний заклад, чоловік у відділенні нейрохірургії — струс, забиття м'яких тканин голови та обличчя".

За кермом Mitsubishi був поліцейський Охтирського відділу поліції Сумської області, з'ясували в ДБР: "Намагаючись втекти з місця ДТП, правоохоронець врізався ще у дві машини. Попередньо встановлено, що поліцейський сів за кермо напідпитку".

У крові поліцейського, який вчинив аварію з перекиданням авто у Харкові, було понад 2,5 проміле алкоголю — у 13 разів більше допустимої норми. Такі результати показала експертиза.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg