Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Профілактичний огляд у гінеколога в ОН Клінік Суми
Профілактичний огляд у гінеколога в ОН Клінік Суми Печать
Автор Админ   
09.11.2021 г.



Якщо хочете залишатися здоровою та молодою довгі роки, то вам необхідно відвідувати гінеколога  з метою профогляду раз на рік. 

Багато захворювань (ендометріоз, мастопатія, фіброаденоми і т.д.) в останні десятиліття дуже «помолодшали». Регулярні гінекологічні обстеження дають змогу виявити перші тривожні дзвіночки, своєчасно відреагувати на них, таким чином, не допустити розвитку недуги. Прямо зараз позначте у своєму щоденнику, коли вам потрібно буде записатися на прийом до гінеколога цього року.

Грамотна підготовка

Найкраще йти до лікаря на 7-12-й день циклу. Підготовка до прийому гінеколога полягає у зовнішньому туалеті статевих органів проточною водою. Спринцювання піхви та депіляція зони бікіні не потрібні. Рекомендується виключити статеві контакти за день до огляду гінеколога. Перед складанням аналізів на виявлення інфекцій статевих шляхів слід скасовувати антибактеріальні препарати за 2 тижні до забору мазків. У день консультації одягніть зручний одяг, який ви легко зможете зняти для огляду.

Прийом гінеколога у медичному центрі «ОН Клінік Суми » включає збирання анамнезу (історії розвитку захворювання) та огляд. Огляд гінеколога передбачає:

 - загальний фізикальний огляд.

 - огляд та пальпацію молочних залоз.

Вагінальне обстеження (проводиться на гінекологічному кріслі з використанням індивідуальних стерильних оглядових гінекологічних дзеркал).

На прийомі лікаря, за потреби, можуть бути взяті аналізи (мазки на інфекції, цитологічні мазки), виконана кольпоскопія, ультразвукове дослідження (УЗД) органів малого таза та фолікулометрія.

 

 Гінекологічне УЗД буває:

 - трансабдомінальним (через передню стінку живота);

 - трансвагінальним (спеціальний ультразвуковий датчик вводиться у піхву).

Комплексний прийом гінеколога з УЗД до ОН Клінік Суми - 420 грн

Записатись можна за номером 0 800 30 77 33 або на сайті .


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg