Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Патрульні поліцейські завершили комісійний огляд вулично-дорожньої мережі області
Патрульні поліцейські завершили комісійний огляд вулично-дорожньої мережі області Печать
Автор Админ   
06.11.2021 г.



За результатами огляду інформації з пропозиціями щодо покращення організації дорожнього руху направили до органів місцевого самоврядування. 

Протягом жовтня інспектори відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції проводили осінній комісійний огляд вулиць, доріг і залізничних переїздів Сумщини.

Під час огляду поліцейські особливу увагу приділяли облаштуванню аварійно-небезпечних ділянок, обстежили вулично-шляхову мережу населених пунктів, залізничні переїзди та автомобільні дороги загального користування, місцевого та державного значення. Інспектори визначили обсяги ремонтних робіт та необхідні заходи з ліквідації недоліків в експлуатаційному утриманні вулично-дорожньої мережі.

Поліцейські видали 58 приписів на усунення недоліків відповідним організаціям та установам, склали 33 адмінматеріали за неналежне експлуатаційне утримання доріг, вулиць та залізничних переїздів на відповідальних осіб, а також направили 20 інформацій із пропозиціями щодо покращення організації дорожнього руху до органів місцевого самоврядування.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg