Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow В Охтирці буде сквер воїнів-саперів
В Охтирці буде сквер воїнів-саперів Печать
Автор Админ   
03.11.2021 г.



На День інженерних військ міський голова П.Кузьменко та командир 91 Охтирського окремого полку Д.Дикий заклали камінь на місці майбутнього скверу воїнам-саперам

До Охтирської міської ради звернулась громадська організація «Всеукраїнське об’єднання учасників АТО і бойових дій, ветеранів та військовослужбовців інженерних військ України «Фортеця» щодо вшанування подвигів воїнів-саперів, які не повернулись з бойових завдань та створення в місті Охтирка скверу воїнам-саперам.



3 листопада, у День інженерних військ, міський голова Павло Кузьменко разом з командиром 91 Охтирський окремий полк оперативного забезпечення полковником Денисом Диким заклали перший камінь у майбутньому сквері воїнам-саперам, який буде розташований неподалік військової частини А0563. Тут планують розбити тротуарні доріжки з лавочками й ліхтарями та встановити УР-77. Організатори сподіваються, що сквер вподобають містяни, та це буде місцем пам’яті воїнів-саперів, які не повернулись з бойових завдань.



Територію частини прикрашатиме мурал Ігоря Шевченка "Стелла поколінь" з зображенням військових епох України: від козаків до сучасної армії.  Стінопис освятив військовий капелан Андрій Бринчак та помолився за всіх воїнів країни.

Міський голова привітав військовослужбовців зі святом та подякував за високу професійну підготовку та мотивацію, а також за мужність і героїзм, проявлені в ході стримування російського агресора на Донбасі. Побажав міцного здоров’я, щастя, сімейного затишку, завжди повернення до власних домівок.

 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg