Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow В Охтирському молодіжному центрі набували досвіду соціальної згуртованості
В Охтирському молодіжному центрі набували досвіду соціальної згуртованості Печать
Автор Админ   
08.10.2021 г.



Представники ініціативної групи Охтирського молодіжного центру набували досвіду соціальної згуртованості. 

07.10.2021 опановували нову гру Капітан сонар представники Охтирський РТЦК та СП з одного боку та представники громадськості міста з іншого.

В ролі незалежного експерта виступив БРИНЖАЛА Петро Олексійович - представник найстаршого покоління воїнів- ветеран Збройних Сил, льотчик, який зокрема зазначив під час обміну враженнями:

- «Цікаво те, що керування підводним човном вимагає від командира голосно віддавати накази та добре орієнтуватися у просторі і швидко приймати рішення, як і пілоту при керуванні літаком під час виконання бойових завдань».

Обмеженість в часі не дозволила жодній з команд отримати бажану перемогу, але неоціненним є досвід соціальної згуртованості, нових форм суспільної роботи. 

Висловлюємо подяку керівнику ГО "Охтирський молодіжний центр" Родіону Дубровці, представнику ГО"Непереможні" Ігору Пінчуку, керівнику гуртка спортивного туризму МАН Валентину Сталинському та сподіваємося на плідну співпрацю у напрямку військово-патріотичного виховання молоді.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg