Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Грунь та Кириківка отримали сучасні авто для екстреної допомоги
Грунь та Кириківка отримали сучасні авто для екстреної допомоги Печать
Автор Админ   
16.09.2021 г.



Підрозділи центру екстреної допомоги на Сумщині отримали 6 сучасних автомобілів

Як повідомив голова облдержадміністрації Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ, ці автомобілі будуть направлені у пукти постійного базування бригад центру екстреної допомоги у с. Юнаківка Сумського району, смт Зноб-Новгородське Шосткинського району, у смт Дубов’язівка та с. Бочечки Конотопського району та с. Грунь і смт Кириківка Охтирського району

«Сучасні автомобілі – це суттєве оновлення автопарку обласного центру екстреної медичної допомоги. Автомобілі поїдуть у прикордонні громади області або громади, що знаходяться біля великих транспортних коридорів, щоб мати можливість максимально швидко надавати допомогу жителям області в разі потреби, – розповів голова облдержадміністрації. – У спільних планах облдержадміністрації, обласної ради, народних депутатів повністю завершити процес оновлення всього автопарку Центру екстреної медичної допомоги, щоб у нас не було «швидких» старших, ніж 5 років».

За його словами, триває спільна робота над тим, щоб екстрена медична допомога доїжджала максимально швидко, надавалась якісна медична допомога.

Як повідомив директор обласного центру екстреної медичної допомоги Анатолій Александренко, ці автомобілі придбано центром на суму більше 11 мільйонів гривень за кошти, отримані від господарської діяльності комунального некомерційного підприємства.

Анатолій Александренко розповів, що така приємна подія у Центрі у цьому році відбувається втретє. Так, у лютому представники станцій і підстанцій підприємства отримали 24 нових спецавтомобілів класу В.Тоді підприємство придбало їх власним коштом на суму 47 млн. 40 тис. гривень. У серпні цього року центр отримав 15 нових спецавтомобілів, загальною вартістю понад 26 млн. гривень (10 автомобілів отримано централізовано від Міністерства охорони здоров’я України на суму понад 18 млн. гривень, 5 авто – на суму понад 8 млн. гривень придбано коштом Центру).

Загалом тільки у цьому році автопарк спеціалізованого транспорту Центру оновлено на 45 одиниць на загальну суму майже 85 млн грн. Це кошти, отримані від основної господарської діяльності Центру та у рамках централізованих закупівель.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg