Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирські депутати погодили ремонт спортшколи та Староіванівської бібліотеки
Охтирські депутати погодили ремонт спортшколи та Староіванівської бібліотеки Печать
Автор Админ   
08.09.2021 г.



Другий день поспіль працювала 16 сесія Охтирської міської ради.Сьогодні, 8 вересня, розглядали зміни до бюджету та Програми економічного та соціального розвитку.

Відповідно до протокольного рішення бюджетної комісії (голова Р.Є. Масло) депутати погодили включення до Програми виділення коштів на поточні ремонти в ЗОШ №11, ЗОШ №8, ДНЗ «Теремок», приміщенні, що виділили ДЮСШ по вул. Київській 4 , приміщенні бібліотеки в с.Стара Іванівка. 

В приміщенні по вул. Київській 4 (колишнє казначейство) мають замінити систему теплопостачання, вікна, труби, щоб за кілька місяців туди можна було перевести якусь із секцій. Для цього УКБ ЖКХ (С.Бондаренко) має досить оперативно провести тендери, виготовити документацію, щоб перейти безпосередньо до ремонтних робіт.

Також до Програми включили направлення коштів на підсипку асфальтним зрізом вул.В.Симона, Пирогова, Чайковського, облаштування тротуарної доріжки по вул. Слобідській.

Практично всі рішення , включені до порядку денного, були проголосовані депутатським корпусом. Лише 2 питання не були підтримані опозиційною більшістю: затвердження Статуту Молодіжного центру та питання передачі нежитлового приміщення військомату.

Депутат Олександр Хатько пояснив свою позицію щодо Молодіжного центру тим, що місту необхідно фінансово підтримувати наявні школи, гуртки, а не створювати собі нові проблеми з комунальним підприємством. 


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg