Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow В Охтирці визначили переможця конкурсу бізнес-планів
В Охтирці визначили переможця конкурсу бізнес-планів Печать
Автор Админ   
02.09.2021 г.



Грантові кошти у сумі 80,0 тис. грн отримає переможець конкурсу бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапів) Пилипенко Наталія Володимирівна.

З метою стимулювання розвитку підприємництва на території Охтирської міської об’єднаної територіальної громади та в рамках Програми розвитку малого і середнього підприємництва Охтирської міської територіальної громади на 2021-2023 роки було оголошено конкурс бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапів).

Заявки на участь приймались з 26 липня по 24 серпня. Протягом означеного періоду до управління фінансів та економіки надійшли 2 заяви на участь у конкурсі: відкриття психологічно-консультаційного центру «Гештальт» та розширення вже чинного продуктового магазину.

Відповідно до Положення про проведення Конкурсу бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапів) 31 серпня 2021 року відбулось засідання Конкурсної комісії. Оцінювання бізнес-планів кожним членом Конкурсної комісії відбувалось за 5-ти бальною шкалою за такими критеріями:

- оригінальність та обґрунтованість ідеї;

- суспільна та соціально-економічна користь для громади;

- обсяг прибутку та рентабельність від реалізації бізнес-плану;

- кількість робочих місць, які планується створити;

- обсяг надходжень до бюджету від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів);

- строк окупності бізнес-плану.



Після підрахунку набраних балів було визначено, що переможцем стала Пилипенко Наталія Володимирівна з бізнес-ідеєю створення психологічно-консультаційного центру «Гештальт».


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg