Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Охтирчани приєднались до ультрапробігу "Сталевий гарт"
Охтирчани приєднались до ультрапробігу "Сталевий гарт" Печать
Автор Админ   
16.08.2021 г.



Вихованці ДЮСШ м.Охтирка здолали 2 км разом з командою "Сталевого гарту" 

Вихованці Охтирської дитячої спортивної школи  приєдналися до команди спортсменів ультрамарафону "Сталевий гарт" та подолали разом з ними близько двох кілометрів. Міський голова Павло КУЗЬМЕНКО привітав марафонців у центрі міста та побажав вдалого фінішу.

Ультрапробіг єдності  «СТАЛЕВИЙ ГАРТ» - це унікальний спортивно-патріотичний захід, який не має аналогів в нашій державі. Подолання кожним учасником пробігу (5-6 атлетів) всієї дистанції, коли асфальт поступово нагрівається до +50℃, вимагає надзвичайної витривалості, навіть для професійних спортсменів-ультрамарафонців це є справжнім випробуванням! З метою безпеки відбувається постійний супровід учасників автомобілем. Найцікавіше те, що форматом заходу передбачено підтримку з боку любителів спорту, через населені пункти яких проходить маршрут, тому до безпосередніх учасників ультрапробігу в різних містах тимчасово приєднуються представники спортивних федерацій, клубів та команд, навіть мери деяких міст та голови обласних держадміністрацій пробігають кілька кілометрів! Все це викликає потужний інформаційний та суспільний резонанс і неабиякий інтерес з боку спостерігачів та національних ЗМІ, завдяки чому протягом 10 днів подія привертає увагу сотень тисяч глядачів!

Гаслом марафону є слова українського письменника Миколи Вороного (1917 р.): «За Україну з огнем завзяття рушаймо, браття, всі вперед!»  

ImageImageImage 

 

  

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg