Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Новим тарифам на проїзд бути. Умови залишаться старими
Новим тарифам на проїзд бути. Умови залишаться старими Печать
Автор Админ   
16.08.2021 г.



Остання вимога в процедурі зміни тарифів на проїзд виконана. Відбувся «круглий стіл» з обговорення проектів рішень виконкому. 

16 серпня 2021 року  в залі засідань Охтирської міської ради пройшов "круглий стіл" щодо відкритого обговорення проектів рішень виконавчого комітету «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в режимі маршрутного таксі» та «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в звичайному режимі руху».

Більшість присутніх на обговоренні складали безпосередньо перевізники. 

Як розказала І.Ю. Біскупська, начальник відділу транспорту УКБ ЖКХ, письмових скарг, заяв від громадян щодо підвищення тарифів не надходило. Перевізники надали розрахунки тарифів, які перевірила аудиторська фірма. Згідно цих розрахунків обгрунтовані тарифи на маршрутах різні, вони коливаються в межах від 8 грн.50 коп на 4 маршруті до майже 12 грн. на маршрутах КП Благоустрій.



Підприємці дали згоду надавати обслуговування за ціною 8 грн. Це означає, що найближчим часом нас не чекає поліпшення умов проїзду, скорочені рейси так і залишаться скороченими.

Пообіцяли проїзд для школярів за ціною 4 грн., залишити ,як і було, 2 пільгових місця (для УБД та інших пільгових категорій).

На питання міського голови щодо процентних  складових тарифу відповів тільки Басов (керівник Благоустрою). Але особисто мені маніпуляція з цифрами не цікава, тим більше, що цифри пасажиропотоку взяті за 2018 рік. 



В порівнянні з іншими містами ми догнали та перегнали Тростянець, Ромни, Конотоп. Більше планують тільки ціну в Сумах – 11 грн. 

Вже 18 серпня дізнаємось, відколи почнуть діяти нові тарифи в Охтирці 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg