Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Виступ «нацкорпусу» в Охтирській міській раді. Наслідки
Виступ «нацкорпусу» в Охтирській міській раді. Наслідки Печать
Автор Админ   
29.07.2021 г.



27 липня на засідання сесії Охтирської міської ради завітали представники Сумського «Національного корпусу» на чолі з Денисом Сокуром.

Вони принесли з собою фото «молочних рік» з Лутищ, заявили про необхідність боротьби з місцевим олігархом Пелехом, а також  вилили потік брудних погроз депутам, що не підтримують міського голову. (Відео можна подивитись за посиланням https://okhtyrkamr.gov.ua/чотирнадцята-сесія-охтирської-міськ-4/)

Виступ закінчився домовленістю з міським головою завітати на одне з підприємств В.Пелеха. А сьогодні стало відомо, що В.Пелех продає корпоративні права на свої підприємства киянам. Про це у фейсбук повідомила В.Меркульцева.

Що це означає для Охтирки. Це не тільки втрата значної суми податків. Нові власники підприємств скоріш за все змінять керівництво, проведуть оптимізацію на свій лад.

І якщо зміни щодо бази відпочинку, торговельного центру стосуватимуться обмеженої кількості осіб, то зміни на підприємствах водоканалу і ДП Верп матимуть більш неприємні наслідки. Розмовляти з столичними власниками набагато складніше. Їх цікавлять тільки прибутки, життя якогось містечка з назвою Охтирка їм не болітиме.

Яскравий приклад – охтирська ТЕЦ. Тепер таке майбутнє на найближчі 15 років (договір оренди водоканалу укладений до 2036 року) чекає на послуги з водопостачання.

Найяскравіший момент з виступу Сокура

Коментар Кузьменка

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg