Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Працівник АТ «Сумигаз» - чемпіон світу з гирьового спорту
Працівник АТ «Сумигаз» - чемпіон світу з гирьового спорту Печать
Автор Админ   
20.07.2021 г.



На чемпіонаті світу з гирьового спорту під егідою WKSF - Світової федерації гирьового спорту першість здобув працівник АТ «Сумигаз» Олександр Денисенко.

Газовик виборов «золото» серед ветеранів 40-49 років у дисципліні «Довгий цикл», тобто ривок гирі протягом 30 хвилин. За цей час він зробив 352 ривка. Змагання проходили 16-18 липня у м.Ванцагелло, Італія. 

Олександр Денисенко працює у Роменському відділенні АТ «Сумигаз» чотири роки. Чемпіон тренується на своєму повір’ї у селі Загребелля. Минулого року Олександр здобув першість на чемпіонатах Європи та світу 2020, що проходили онлайн. 

«Я брав участь у обласних змаганнях, а прийшовши до «Сумигаз», спробував себе на всеукраїнському рівні - у спартакіаді газовиків. Так я здобув першу всеукраїнську нагороду, - розповідає Олександр. – Минулого року я виступив у змаганнях європейського та світового рівня завдяки тому, що вони були онлайн, і не потрібно було шукати кошти на поїздку. Навесні я «взяв» Україну – відбірковий етап до чемпіонату світу, і завдячуючи підтримці компанії «Сумигаз», поїхав на світові змагання до Італії».

АТ «Сумигаз» постійно проводить спортивні змагання районного та обласного рівня серед працівників та сприяє їх участі у спортивних змаганнях, що організовують українські спортивні федерації. Серед газовиків – чемпіони обласного та всеукраїнського рівня. На підприємстві активно розвивається вісім видів спорту: шашки, настільний теніс, армреслінг, гирьовий спорт, легка атлетика, плавання, футзал та волейбол. 

 

 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg