Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Важливо arrow Паріматч Україна — ставки на спорт
Паріматч Україна — ставки на спорт Печать
20.07.2021 г.

Паріматч Україна є однією з найпопулярніших букмекерських контор на пост радянському просторі. І це не дивно, адже в рекламну компанію було вкладено багато сил і грошей. Букмекерська контора є партнером багатьох російських футбольних клубів.

Бонусна система в Паріматч

Для заманювання нових гравців у букмекера є вигідні акції. Після входу на Паріматч Україна пропонується вибір спеціальних бонусних пропозицій:

  • гравці, які перший раз стали клієнтами parimatch, можуть отримати бонус при першому депозиті в розмірі 100% від суми першого внеску;
  • популярний бонус - ставка без ризику, в даний момент в pari match не функціонує;

кешбек 15% зі ставок на кіберспортивного дисципліну CS: GO.

париматч украина

Паріматч: вхід і реєстрація

Для реєстрації в Паріматч України необхідно ввести свої дані в анкету, задати пароль і підтвердити своє повноліття. Переходьте за посиланням https://te.20minut.ua/Groshi/pari-match-uk-ukrayinskiy-bukmeker-novini-kompaniy-11270923.html для огляду сайту Парі матч Україна. Далі для входу в Паріматч необхідно підтвердити свою особистість, робиться це за допомогою облікового запису на сайті держпослуг. Займає реєстрація та вхід в Паріматч зазвичай не більше 15 хвилин. У букмекера також є і мобільний додаток, вхід туди не обтяжений нововведеннями.

Паріматч Україна - вхід

Паріматч Україна вхід не відрізняється від версії для Росії. Для входу необхідно вказати дані користувача і номер телефону для підтвердження особи. Ставки і весь функціонал сайту зберігаються в Паріматч. До того ж заснована букмекерська контора була в Україні.

Види ставок в parimatch

У Паріматч величезна кількість спортивних дисциплін доступних для ставок. Від футболу до кіберспорту. Є лайв ставки, всі види додаткових ставок в подію. Маржа в Паріматч становить від 4 до 12%. У лайв ставках маржа становить від 5 до 7%. Є можливість експрес ставок.

Додаток Parimatch: завантажити і встановити за дві хвилини

Для користувачів смартфонів і планшетів створена зручна мобільна версія сайту. Якщо гравець часто дивиться відеотрансляції, практичніше грати в додатку. Програма набагато економніше споживає трафік і забезпечує стабільний зв'язок навіть при поганому інтернеті. У Parimatch скачати можна версії для операційних систем iOS і Android.

Додаток для пристроїв Apple розміщено в магазині App Store, куди користувача перенаправляють за посиланням. Перевірений файл apk для Андроїд доступний тільки на офіційному сайті БК. У Google Play забороняють розміщувати подібний контент через політику компанії. На інших майданчиках мобільну програму Parimatch завантажувати не рекомендується.

Якщо система смартфона не дозволяє завантаження файлів з невідомих джерел, то перед установкою apk потрібно зняти цю заборону. Для цього слід зайти в розділ «Безпека» і прибрати прапорець навпроти відповідного параметра. Після закінчення інсталяції рекомендується відновити настройки і видалити apk.

Акції та опції для клієнтів Паріматч Україна

На сайті букмекера є розділ «Казино», на який і припадає левова частка бонусів. Для Беттера заохочень куди менше. Для клієнтів БК Паріматч Україна сьогодні не передбачений навіть вітальний бонус за поповнення депозиту. Але час від часу гравцям пропонують персональні промо, що дозволяють зробити безкоштовну ставку або претендувати на який-небудь приз.

З цікавих опцій відзначимо CashOut. Наявність цієї функції дозволяє гравцеві достроково закривати парі, забравши запропоновану БК компенсацію. Таким чином, він або мінімізує програш, або отримає гарантований виграш в меншому обсязі. Також у клієнтів є можливість перевищити встановлений ліміт, замовивши VIP-ставку. Слід пам'ятати, що адміністрація сайту Паріматч в Україні має право скасовувати ці опції на свій розсуд.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg