Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow В Охтирській міськраді нарешті дізнались про неякісне водопостачання
В Охтирській міськраді нарешті дізнались про неякісне водопостачання Печать
Автор Админ   
19.07.2021 г.



Завдяки охтирчанам, в яких вистачило сил і часу подзвонити чи написатив УЖКХ, міськвиконком, водоканал, на апаратній нараді при міському голові 19 липня обговорювали якість послуги водопостачання.

Як виявилось, відео, дописи у фейсбук припустимі тільки для звернень міського голови. Дописи охтирчан у фейсбук не надихають міську владу до роботи. Скільки вже писали охтирчани про «кока-колу», зіпсовані речі у соціальних мережах, але тільки після офіційно зареєстрованих звернень влада вирішила ближче до кінця літа розібратись з проблемою.

Міський голова, як виявилось, знає, як шкідливо впливає на здоров’я неякісна вода, що за неякісну послугу громадяни не мають платити повну ціну. От тільки потрібно створювати комісії, складати акти. 

Цікаво, що завдання про акти по зверненням громадян вислуховувала юрист УЖКХ. Що робить профільний заступник? За що отримує зовсім не мінімальну зарплату?Чому тільки в ситуації, коли плату за водопостачання зібрались підвищити, людей хоч почули?

Дорогі охтирчани! Не беріть приклад з міського голови з відосиками та дописами. Є проблема, надавайте письмове звернення до міськради. Рекомендую в 2-х екземплярах з відміткою про отримання. Електронні звернення, які при «папєрєдніках» розглядали, тепер не працюють.

Відповідь на своє електронне звернення чекаю більше місяця. Цифровізація в межах Охтирки не працює.

P.S/ Питання водопостачання на відео приблизно з 45 хв. Керівник ТОВ «Водоторгприлад» О. Шейко повідомив, що для покращення ситуації з водопостачання збільшено тиск та додатково підключений водозабір з другої свердловини. Споживачам, які звернулись до підприємства щодо якості води, буде проведений перерахунок.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg