Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow На Сумщині відкрите перше приймальне відделення, збудоване за програмою «Велике будівництво»
На Сумщині відкрите перше приймальне відделення, збудоване за програмою «Велике будівництво» Печать
Автор Админ   
15.07.2021 г.



Першим стало відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги Сумської обласної клінічної лікарні. Протягом місяця відкриють приймальне відділення і в Охтирці.

На перепланування та реконструкцію приміщення лікувального корпусу № 1 для створення цього відділення було використано близько 16 млн грн. Це кошти державного, обласного бюджету та власні кошти лікарні. Крім того, за 18 млн грн. з державного бюджету було придбано комп’ютерний томограф.

Протягом місяця на Сумщині планують відкрити ще чотири оновлені приймальні відділення в опорних лікарнях. Вони вже добудовані. Наразі в Охтирській та Шосткинській ЦРЛ і Сумській центральній міській клінічній лікарні також вже встановлені комп’ютерні томографи, оформлюються відповідні дозволи на введення їх в експлуатацію, персонал проходить навчання».

Усього на Сумщині в рамках програми «Велике будівництво» буде відкрито 7 приймальних відділень. Два з них працюватимуть в Сумах – в Сумській обласній лікарні та Сумській центральній міській клінічній лікарні. Також такі відділення відкриються у містах Шостка, Конотоп, Охтирка, Ромни та Глухів.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg