Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Чи потрібно лікувати геморой?
Чи потрібно лікувати геморой? Печать
Автор Админ   
13.07.2021 г.



Більшість людей, зіткнувшись у своєму житті з таким захворюванням як геморой, навіть не підозрюють, наскільки важливим для їх майбутнього здоров'я є невідкладне відвідування лікаря-проктолога.

Легкий дискомфорт в задньому проході, тяжкість, іноді свербіж, списують на тимчасове нездужання, забуваючи про те, що саме такі симптоми характерні для гемороїдальної хвороби, що починається. Активна рекламна компанія всіляких лікарських засобів, які допомагають самостійно і швидко позбутися від нових незрозумілих відчуттів ще далі відкладають необхідність звернення до фахівця. Шкода, що ні в одному описі до таких засобів не написано, що вони лише тимчасово позбавляють від симптомів, а не проводять ефективне терапевтичне лікування

Найчастіше пацієнти звертаються до лікаря через гострий хронічний біль та анальну кровотечу. Фахівці виділяють чотири стадії геморою. 

Перша стадія геморою. При обстеженні видно гемороїдальні вузли, слизова оболонка запалена, перетнута розширеними капілярами. Людина відчуває дискомфорт, часто стілець супроводжується кровотечею. 

Друга стадія геморою. При напруженні гемороїдальні вузли випадають з анального отвору, але вони можуть ще самостійно вправлятися. Крім дискомфорту і кровотеч - виділення, свербіж. 

Третя стадія геморою. Випадання гемороїдальних вузлів вимагає ручного вправляння. Спочатку випадання відбувається тільки під час дефекації, пізніше - при будь-якому підвищенні внутрішньочеревного тиску, наприклад, під час підйому тяжкості або кашлі. До всіх попередніх симптомів додається біль, забруднення одягу.

Четверта стадія геморою. Найнебезпечніша! Випали гемороїдальні вузли вправити неможливо. При цьому часто спостерігаються тромбоз, біль в області заднього проходу, а також рясні кровотечі. 

Звернення на більш ранній стадії не тільки полегшує лікування, а й істотно заощаджує час і матеріальні засоби. Ще недавно єдиним радикальним методом лікування геморою була хірургічна операція. Однак сучасна медицина не стоїть на місці. І на зміну операції прийшли безболісні амбулаторні методи лікування. 

Фахівці медичного центру «ОН Клінік Суми»  проводять лікування геморою БЕЗ ОПЕРАЦІЇ, за допомогою малоінвазивних методів. А, отже, пацієнт позбавлений і від семиденного стаціонару, довгого процесу одужання і можливих наслідків хірургічного втручання. Існуючі методи дозволяють позбутися від геморою в амбулаторних умовах: БЕЗ БОЛЮ; БЕЗ ВІДРИВУ від звичного способу життя, РОБОТИ, СІМ'Ї. Під час лікування пацієнт повністю зберігає свою працездатність.  

Процедура запобігає рецидивам хвороби й таким її ускладненням, як тромбози. Перед операцією рекомендується пройти обстеження у проктолога і здати необхідні аналізи.

Не зволікайте та звертайтесь в "ОН Клінік Суми" за консультацією та професійною допомогою.

Запис за телефоном:  0800 30 77 33

Детальніше:  https://cutt.ly/RmAbRBI 


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg