Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Навіщо нам прозорість влади?
Навіщо нам прозорість влади? Печать
Автор ГородА   
05.07.2021 г.



Нова команда, що з минулої осені обживається в головній споруді Охтирки, обрала для себе й нову інформаційну політику.

Охтирчанам транслюють у мережі інтернет засідання міської ради, виконкому, апаратні наради, але нічого не повідомляють про головні рішення, ухвалені на цих поважних зібраннях. 

Трансляції (хоч і в поганій якості) – це добре. Але, якщо ви не маєте часу на перегляд тривалих засідань, де учасників видно лише зі спини, а мікрофон є тільки у головуючого, то ви ні про що й не дізнаєтесь. Що там бюджет, що головні напрямки розвитку міста, що з економікою чи станом житлово-комунального сектору, які плани і наміри – НІЧОГО. Натомість офіційний сайт Охтирської міської ради і її сторінки у соцмережах охоче повідомляють про розваги. І там концерт, і там свято, і привітання, і поздоровлення… 

Отже, за версією нової команди, охтирчанам не важливо знати, чому вони споживають воду поганої якості, коли нарешті головна клумба міста перестане світити чорною плямою, що там з дорогами і підготовкою до зими, чи вистачає в бюджеті грошей на основні напрямки роботи. Не важливо, очевидно, для охтирчан знати і про головні рішення, ухвалені на сесіях чи виконавчому комітеті. Взагалі немає інформації, чи ці сесії відбуваються, жодного дайджесту за їх наслідками ви на сайті міської ради не знайдете. 

Звісно, аж надто зацікавлені знайдуть тексти рішень. Але ж тільки тоді, як вони з’являться. Через днів десять.

Отож, залишається не знати, а хитати головою: всяке може буть… Або ще на базарі можна поспитать.


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg