Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Чому в Охтирці зникли пішохідні переходи?
Чому в Охтирці зникли пішохідні переходи? Печать
Автор ГородА   
29.06.2021 г.



Чому в Охтирці зникли пішохідні переходи? Над цим питанням замислюється чи не кожен, хто ходить вулицями міста пішки. Адже тут не про комфорт йдеться, а про елементарну безпеку.

Пішохід, ступаючи на дорогу не впевнений, що водій зауважив знак чи дивиться тільки на дорожнє полотно. Організація безпечного життя, за правилами і законами – чи не цим мусить займатися місцеве самоврядування?!

Насправді ж виходить, що кожен залишений дбати про себе сам і змушений вимагати, просити і добиватися перед владою дотримання елементарних речей. От якщо котрийсь із нас раптом порушить правила дорожнього руху чи інший порядок, він безумовно буде винуватий і з нього спитають. Але чому тоді міському голові, його чисельним заступникам і решті посадовців не солоно від невиконання своїх обов’язків. Чи вони ходять на роботу тільки по зарплату?!! Міський голова має час на записування святкових відео, на фоточки зі свят і решти веселощів, але не має часу, щоб глянути на місто не як на концертний майданчик, а як на суспільний простір, в котрому має бути зручно і безпечно жити людям?!. 

І знов за рибу гроші, розмітка на дорозі – це елементарна річ! Чому її треба просити і нагадувати, жебрати і стукати. Адже вона має бути просто тому, що має бути. А якщо її немає, значить, хтось не працює. Хто?

Примітка від Охтирського порталу. Irina Shor розмістила на СмартСити, як цього просив у відеозверненні міський голова Кузьменко, скаргу на відсутність розмітки і неправильне розташування знаку.

За інформацією Є.Дамова, роботи на площі мали розпочати сьогодні, 29 червня. Але начальник УКБ ЖКХ Охтирської міськради у відпустці, і знов на апаратці чергове доручення розібратись. Коли щось зроблять?!


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg