Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Що збудують у Тростянці і до чого тут Охтирка
Що збудують у Тростянці і до чого тут Охтирка Печать
Автор ГородА   
14.06.2021 г.



Народний депутат Микола Задорожній повідомив, що Сумщина отримає фінансування з державного бюджету на розвиток спортивної інфраструктури. А саме, субвенцію 78,3 мільйона гривень на будівництво спортивного комплексу у Тростянці.

«Ці кошти передбачається направити на будівництво спортивно-оздоровчого комплексу H2O-Maxi у 162-му виборчому окрузі в місті Тростянець по вулиці Кеніга.Я підтримав їх виділення сьогодні під час засідання бюджетного комітету Верховної Ради.В основі єдиного в області мультиспортивного комплексу Н2О-Maxi будуть дорослий і дитячий басейни, а в масштабному критому приміщенні – також зал для занять баскетболом, боксом, боротьбою, міні-футболом, іншими видами спорту; тренажерний зал; балкон з біговою доріжкою; зона відпочинку. В ньому можна буде займатися спортом цілий рік як дорослим, так і дітям, або ж відпочивати родинами»,- написав М.Задорожній на своїй сторінці у ФБ.

Відповідна інформація є і від урядових структур. «Комплекс є частиною спортивного кластеру Слобожанщини, який розбудовується у громаді. Цей унікальний проєкт включимо як зразок для масштабування в інших громадах», – повідомляє заступник Міністра розвитку громад та територій Іван Лукеря. Повідомляється також, що у Тростянецькій громаді мешкають понад 27 тисяч жителів, і громада зацікавлена у розвитку спорту.



Якщо у Тростянці дійсно збудують новий спортивний об’єкт – це чудово. Виникає лише питання про ефективність використання бюджетних  коштів. Якщо беруться будувати нове, чому дозволяють занепадати вже готовому спорткомплексу в Охтирці? Бюджет Охтирки не потягне утримання комплексу, - казали вони. А бюджет Тростянця потягне? 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg